Egy nagyon vidám esküvő Budán a Pavillon de Paris csodás helyszínén
Egy nagyon vidám esküvő Budán a Pavillon de Paris csodás helyszínén

Szertartásvezetés

Egyedi és különleges esküvők

Életetek egyik legnagyszerűbb ünnepére készültök! A pillanat, amikor kimondjátok az igent a közös jövőre és a szeretetre, egyszeri és megismételhetetlen. 

Szertartásvezetőként mindig arra törekszem, hogy a szöveg ne sablonos, hanem a lehető legszemélyesebb legyen. Olyan, ahol a násznép veletek együtt sír és nevet. Olyan, amiben jól és otthon érzitek magatokat. Esküvőtök egyszerre lesz érzelmes és humoros, egyedi és különleges. A ti történeteteket mondom el, hogy igazán rólatok szóljon.

A szertartásvezetés díja: 79 ezer Ft.

(+ kiszállási díj a helyszíntől függően)

A ceremónia megszervezését is bízzátok rám!

Szertartás + Szervezés

Nemcsak az esküvői szertartásotok levezetését vállalom, hanem az egész ceremóniát megszervezem. 

Bízzátok rám a

  • a helyszín kiválasztását és lefoglalását
  • az eszközök (székek, asztalok, boldogságkapu stb.) beszerzését  
  • a dekorációs és technikai szolgáltatók kiválasztását és a kivitelezés megszervezését
  • a zenei blokk vagy élő zene megszervezését
  • az állófogadás, catering megszervezését

Szertartásvezetés + Szervezés együttes díja: 120 ezer Ft 

(+ kiszállási díj helyszíntől függően. A szolgáltatási díj a szertartásvezetést és a szervezési - koordinációs  feladatokat tartalmazza)

További részleteket a  www.mamelanita.hu  oldalon találtok

Ez a párom egy igazi történelmi környezetet választott
Ez a párom egy igazi történelmi környezetet választott
Csodás természeti esküvő élő zenével
Csodás természeti esküvő élő zenével
Amikor egy kutyus, is részt vesz az erdei szertartáson
Amikor egy kutyus, is részt vesz az erdei szertartáson


Néhány visszajelzés a szertartásaimról

Sok sok polgári szertartást végig hangosítva, elmondhatom, hogy Anita "szertartása" messze menőkön túl nyúlik azon, amit az ember el tud képzelni. A legnagyobb bizonyíték erre az, hogy a saját esküvőmön a vendégeim odajönnek hozzám és megkérdezik, hogy: "Ki volt ez a Nő?", mert ilyen jó szertartást még nem hallottak. Én magam is picit megijedtem a 30-35 percesre becsült szertartást, hogy fogom végig bírni. Most, hogy túléltem elmondhatom, hogy a legjobb bemelegítő volt ez mindenkinek. Vannak emberek akik megtalálják azt, amire születtek. Őket fellehet ismerni arról, hogy a munkájukat úgy végzik, hogy a reakciód ennyi: "WOW!" Köszönjük a munkád!"

Móni és Norbi

Hálásak vagyunk neked, amiért egy ilyen felejthetetlen szertartással gazdagítottad számunkra ezt a napot. Az alapos és gondos felkészülésednek hála olyan érzés volt a beszédedet hallani, mintha már hosszú évek óta az életünk része lennél. A szertartás különleges, megható, és nagyon személyes volt. A vendégeinktől rengeteg dicséretet kaptunk rád és még a DJ és a vőfély is azt mondta, hogy ilyen fantasztikus szertartást még nemigen hallottak korábban. Köszönjük neked ezt az élményt!

Bogi és Ádám

Nagyon jó volt minden! Mi köszönjük, hogy velünk voltál! Mindenki dicsért Téged! Nagy sikere volt a szertartásnak! A videós fiúk is odáig voltak a szertartásodtól... Folyamatosan pozitív visszajelzést kapunk, hogy milyen szép szertartást tartottál, nagyon sokakat meghatottál!

Ildu és Tamás

Többet szeretnétek tudni? Írjatok!

Vissza az Ajánlatok oldalra