HelloTrendi - Minden, ami esküvő

Ez a néhány kis szösszenet segít nektek inspirálódni az esküvők világában és remélem kedvet is kaptok egy-két ötlet megvalósítására. 

Bármelyik kivitelezésében örömmel segítek. 

Tegyük emlékezetessé és egyedivé esküvőtöket!

Egy jó kis éjszakai ceremónia
Egy jó kis éjszakai ceremónia
Esküvő a pécsi tó partján
Esküvő a pécsi tó partján
Esküvő kutyussal Balatongyörökön
Esküvő kutyussal Balatongyörökön
Házassági megerősítő ceremónia
Házassági megerősítő ceremónia

Esti - éjszakai szertartás 

Az ünnepi vacsorát követő különleges hangulatú szertartás nemcsak nektek, hanem a násznépeteknek is örök emlék lesz. A csillagszórós vagy a fáklyafényes megvilágítás felejthetetlenné teszi a ceremóniát. A nyári melegben különösen jó választás. Díszlet az esti égbolt, tanúitok a csillagok, ennél romantikusabb környezet nem is kell! 


Esküvő a természetben

Az erdei vagy vízparti esküvők nagyon hangulatosak. Nem véletlenül választják egyre többen. Ha van kedvenc helyetek vagy egy olyan szép természeti környezet, ahol el tudjátok képzelni a szertartást, merjetek tervezni. Különösebb dekoráció nem is szükséges, hiszen a természetnél nincs szebb. Gyermekekkel a Nagy Napon

A gyerekek is imádják az esküvői forgatagot, a színek és ízek kavalkádját. Egyre gyakoribb, hogy nemcsak gyereksarok kerül kialakításra egy esküvőn, hanem kifejezett esküvői gyermekjátszóház, ahol egy animátor segítségével nemcsak a gyermekek felügyeltét oldják meg, hanem a kicsiktől a nagyobbakig mindenki megtalálja a kedvére való programot. 


Őszi-téli esküvők

Nagy propagálója vagyok az őszi - téli esküvőknek. Tudom, hogy kis hazánkban a szezon májustól szeptemberig tart, de higgyétek el, hogy csodálatos esküvőket lehet tartani a késő őszi és téli szezonban is. A kiválasztott helyszíneket és szolgáltatókat is biztosabban éritek el, különleges fotókat lehet készíteni és tapasztalatom szerint a buli is jobban egyben van a hűvösebb időben, mert nem járkálnak ki a vendégek a lagziból. Bátran válasszátok az őszi - téli időszakot!


Tematikus bulik

Legyen középkori vagy Harry Potteres, a tematikus esküvők egyre kedveltebbek. Ha van valami közös kedvenc stílusotok, zenétek, filmetek, hobbitok vagy érdeklődési körötök, akkor azt mindenképpen érdemes belecsempészni az esküvőbe, hiszen ezek is ti vagytok. Nemcsak a dekorációban és a ruhában jelenhet meg kedvenc témátok, de akár a programtervezésben és az étel vagy desszert kínálatban is. A vendégeiteknek mindenképpen kuriózum lesz. 


Kutyusok az ünnepen

Kutyás vagyok, így mindig nagy örömmel tölt el ha kutyusokkal találkozom egy esküvőn. Akár a pár kedvencéről, akár egy másik ebről legyen szó, igazán fel tudja dobni a hangulatot. Gyakran megtisztelő szerep is jut nekik, például a ceremóniákon ők szokták behozni a gyűrűt Leginkább a gyerkőcök veszik körbe nagy szeretettel a kutyusokat. Örvendeteshogy itthon is egyre népszerűbbek azok a helyszínek, ahol fogadnak kutyákat. Arra azonban mindig ügyeljünk, hogy komfortosan érezzék magukat kis-nagy kedvenceink.


Green wedding avagy a környezettudatos esküvő 

Szerencsére a zöldítés és a fenntarthatóság is egyre inkább szempont az esküvőkön is. Persze nincs teljesen szemétmentes rendezvény, de annak minimalizására lehet törekedni. Nemcsak a természetes dekorral és az újrahasznosított meghívóval lehetünk környezettudatosak, hanem azzal is, ha a menüt a szezonális és helyi alapanyagokból állítjuk össze. A lebontott dekorációt pedig ne dobjuk ki, hanem örvendeztessünk meg vele például egy idősek otthona lakóit , akik még napokig gyönyörködhetnek a szép virágokban. De kérhetjük násznépünket arra, hogy ajándék helyett egy bizonyos összeget ajánljanak fel természetvédelmi alapítvány számára. Számos hasznos ötlettel segíthetjük a környezetünket. 


Esküvő hétköznap és ünnepnap

Nincs kőbe vésve, hogy kizárólag szombaton lehet esküvőt tartani. A péntekek és a vasárnapok  évek óta egyre népszerűbbek. Szerencsére mind kedveltebbé válnak a párok körében a hétköznapok is. Ha időben van kommunikálva a dátum, mindenki megtudja szervezni, hogy ott legyen. Ünnepnapon esküdni pedig - legyen az karácsony vagy nemzeti ünnep - mindig különleges élmény. Bátran válasszátok!


Koktélpult az esküvőn 

Ha igazán szeretnétek feldobni a hangulatotakkor legyen egy jó kis koktélbár a Nagy Napon! Kültéri helyszíneken vagy ahol nincs megfelelő helye az italok elkészítésének a mobil koktélpultok kiváló megoldások lehetnek. A bartenderek minden szükséges eszközt biztosítanak a színes kavalkádhoz. Meglátjátok  a vendégeitek imádni fogják a koktélbárt, a legnépszerűbb hely lesz az esküvőn.


Fesztivál hangulat és Food truck

Évről évre nyitottabbak a párok az alternatív megoldások irányában. Olyan esküvőkben gondolkodnakahol a laza és a kötetlen együttlét a lényeg, nem annyira a hagyományok. Ez megjelenhet  a fesztivál jellegű hangulatban és dekorban, a formabontó éjszakai fáklyafényes szertartásban vagy akár a cateringben is. A street food egyre többször helyet kap az esküvőn, nem zárva ki a hagyományos éjféli töltöttkáposztát sem. Jól megférnek egymás mellett.  Az ún. mozgóbúfék  vagy food truckek is ezt  hivatottak szolgálni. Az esküvő egyik üde színfoltja lehet és nagyon trendi. Hangulatfények a helyszínen

Egyre nagyobb trend fénydekorációt használni a vacsora helyszínén. Nagyon hangulatossá és látványossá tudja varázsolni a színteret. Az este különböző időpontjaihoz és a programokhoz igazodva különböző színvilágot és légkört lehet  kialakítani.  Az esküvő színeihez és a virág dekorációhoz is kiváló kiegészítő  lehet és egyfajta kuriózum is egyben. Szívből ajánlom, éljetek a lehetőséggel! 


Desszertbár

Évek óta tartja magát a desszertasztalok divatja. Ez az egyik legfantasztikusabb dolog az esküvőn. Színek és ízek kavalkádja egyben dekorációs elem is ahol helyet kapnak macaronok nyalókasütik vattacukor mini torták képviselő fánkok és a hagyományos magyar desszertek is. Az édes pillanatokon és a látványon túl a legjobb hogy a svédasztalos kialakítás miatt bármikor rájárhatunk a finomságokra. Persze amíg el nem fogy :) . 


Pillangóröptetés

Ez az egyik legkülönlegesebb és egyben leglátványosabb esküvői elem amivel találkoztam. Igaz borsos a díja és figyelni is kell a körülményekre mégis ha összejön akkor az valami csoda. Pár pillanat az egész de egy életre meghatározó élmény. 

Más mint a galambröptetés mely másért nagyon megható . Mindkét röptetést vagy a templomi vagy a polgári szertartást követően javaslom mintegy záró akkordként. 

Egyre jellemzőbb, hogy a párok nem tartanak hagyományos lakodalmat.