Esküvői élménybeszámolók

Juli ás Ákos esküvője:

Az egyik etalon esküvőm volt. Szervezői pályafutásom elején talált meg ez a hihetetlen laza és vidám orvostanhallgató pár, akik Palkonyán gyönyörű természeti környezetben képzelték el a ceremóniát és a sátras lagzijukat. Persze semmi nem úgy történt, ahogy eredetileg elterveztük, mert a május végi időjárás közbeszólt. Volt ott minden, násznép lemenekítése a hegyről a vihar elől, a gyűrű eltűnése a fűben ( szerencsére később megtaláltuk), B terv mindenre, a sátor szigetelése, hogy ne verjen be a zuhi stb. Leizzadtam párszor persze a nap alatt, de ez nem volt érdekes, mert a pár és a násznép hatalmasat bulizott hajnalig. Imádtam az egészet. 

Dupla esküvő Orfűn:

Dupla pár huuu. Ez aztán a kihívás, gondoltam. Juli - Krisztián és Kata-Zoli párosokkal való együttműködésem szinte tökéletes volt Szabad kezet adtak szinte mindenben, hiszen ők akkor külföldön éltek és nem tudtak hazajönni szervezkedni. A menyasszonyok barátnők, az ő ötletük volt, hogy tartsák együtt az esküvőt. Minden szuper jól sikerült azon a júliusi napon. A helyszín, a catering, a dekor, a buli. Nagyon jó szívvel emlékszem vissza rá. 

Esküvő Pécsett a Zsolnay Negyedben:

Anett és Joci nagy Napjának megszervezése összetett feladat volt. Kisgyerekes, elfoglalt emberek voltak, persze többször találkoztunk és egyeztettünk az elképzelésekről. Az egész esküvő egy nagyon szíves kavalkád volt, ahol helyet kapott a klasszikus mellett a grillkonyha is, a zenekar mellett DJ is biztosította a lagzi hangulatát. De volt desszertbár és jégszobor, csokiszökőkút és fagyiskocsi, gyerekjátszóház és gyönyörű fényjáték. Minden egyben volt. A vendégek minden bizonnyal sokáig emlegették ezt az esküvőt. 

Vissza a HelloTrendi oldalra