Az esküvőszervezés menete

Esküvői sátor Palkonyán
Esküvői sátor Palkonyán

Kapcsolatfelvétel

Megkeresésetek után az első egyeztetésünk alkalmával felvázoljátok a terveiteket, felteszitek a kérdéseiteket és elmondjátok, hogy miben vártok segítséget. A megbeszélés történhet személyesen vagy online. Néhány ötlet és hasznos jótanács is elhangzik illetve kaptok néhány tippet is arra, hogy hogyan kerüljétek el a hibákat.


Szervezés

A szervezés időszakában nemcsak a különböző területek részletes finomhangolása folyik, hanem sok ötletet is kaptok a meghívóktól az ültetésrenden keresztül a környezettudatos megoldásokig. Az egyedi és különleges kívánságok (food truck, selfiebox, pillangóröptetés, jégitalszobor vagy koktélbár) kivitelezésének megvalósítása sem jelenthet akadályt. 

Ajánlat

A kapcsolatfelvételt követően hamarosan kézhez kaptok egy összefoglalót, mely az elképzeléseitek szerinti legjobb helyszín és szolgáltatói lehetőségeket tartalmazza részletes leírással, árlistákkal, referenciákkal és portfólióval. Az esküvőszervezés ajánlatot kiegészíti egy költségtervezet is. 
Forgatókönyv

Az esküvő dátumának közeledtével megtörténik az esküvő megtervezése és a menet illetve programok összeállítása. A forgatókönyv megküldésre kerül minden szolgáltatótok részére. A szállások és a transzferek szervezésének a véglegesítésére is sor kerül.

Helyszín és szolgáltatók

Ha kiválasztottátok a helyszínt és a csapatot, megtörténnek a szerződéskötések és foglalások, melynek koordinálásában is maximális segítséget kaptok. Minden egyes szolgáltatóval külön megbeszélés megszervezése is megtörténik. Az esküvő stílusának és színvilágának megtervezése is kialakításra kerül a dekoros csapattal.


Koordináció

A Nagy napon teljeskörű háttértámogatást és rendelkezésre állást kaptok, hogy felhőtlenül ünnepelhessetek. A lebonyolítás biztos kezekben lesz. Amennyiben a szertartásvezetést is rám bízzátok különleges és személyes hangvételű ceremóniában lesz részetek.